Köksträdgården i september och vad jobbar jag med i köksträdgården just nu.

Nu är september här och jag har börjat städa ut i min växthustunnel. Tomatplantorna (de flesta) är borta. Tomatplantor på friland växer fortfarande fint. I pallkragarna har jag 2 fulla av persilja Gigante d’Italia från ekologiska fröer. Persilja äter jag frukost, lunch och middag!

I en av pallkragarna har jag odlat sallat Barba dei Frati som test och de har klarat hela sommaren utan att gå upp i blom  och det är först nu de har börjat blomma.

I en pallkrage finns bara kikärtsplantor som växer fantastiskt bra och jag har skördat gröna redan.

Provodling med orange frönyhet 2019 är klar. Rädisor i en hel pallkrage har grott och nu planerar jag för min höst- och italienska vinterodling.

 

 

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *