Förra året sa jag till mig själv att “nästa år ska jag inte odla så många tomater”. Om man som jag har ett fritidshus så är det, inte en börda, men man blir ganska beroende av att man måste vattna törstiga tomater och kan inte bara vara hemma i Köpenhamn flera dagar.

Men här juni 2020 står jag återigen med en växthustunnel med massor av tomater och chiliplantor som behöver daglig vård 😀

Man ser inte hela växthuset nu utan bara en liten del. Köksträdgården i bakgrunden och en kisande tomatvårdnadshavare.

Follow my blog with Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa inlägg

Gör ditt eget ansiktsvatten

tor jun 18 , 2020
Fräsch som en nyponros! Det uttrycket känner väl alla till. Nu blommar nyponrosorna som vackrast och då kan du passa på att göra ett uppfriskande […]