Efter att i flera månader tampats med olika återställande av filer på min gamla blogg som jag haft sedan 2008 har jag nu “gett upp” och startat upp på nytt på gourmetodling.se! Här kommer jag att skriva om min italienska köksträdgård, odling, mat och det kulinariska Köpenhamn – precis som tidigare 🙂

Så här ser ser en del av köksträdgården ut idag. Här på den tidigare “örtagårdskullen” finns oregano, zucchiniblommor, tomater och svarta syditalienska kikärtor.

Blogginlägg_odla zucchini

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa inlägg

Zucchiniblommor

lör jun 25 , 2016
Det börjar lysa orangegult i köksträdgården och nu har plantorna med zucchiniblommor börjat blomma och dessutom ge de finaste små kulinariska småzucchini. Såna som man […]