I vintras såg jag ett matprogram från San Sebastian i Spanien där de besökte en restaurang världsberömd för sin tortilla. Bar Nestor är också berömd för sin tomatsallad. I denna ingår tomater, olivolja och flingsalt. Det är allt! Och det är inte så att man blygt ringlar över olivolja, nej här är tomaterna nästan dränkta. Tomaterna? Stora, saftiga rosaröda salladstomater skurna i oregelbundna bitar. Här är min version med spansk nyskördad tomat och massor av god olivolja.
#tomatsallad #salladstomat #nyskördad #sansebastian #råvaranifokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa inlägg

Tomat Canestrino di Lucca

mån aug 17 , 2020
En av de många tomatsorter jag har tagit in på frömarknaden här i Skandinavien är Canestrino di Lucca. En tomatsorter jag såg när jag var […]